Řecko – blog o svatbách

Řecko a svatba na jeho území

Na našem blogu vám budeme přibližovat Řecko, které se stalo naší osudovou zemí. Budeme rozebírat řecké zvyky, včetně svatebních zvyků, budeme vám prezentovat novinky v naší nabídce a pochopitelně se budeme věnovat našim svatebním destinacím – Jónským a Egejským ostrovům, na kterých pořádáme českým anebo smíšeným párům svatby.

Když se řekne „svatba v Řecku“, každý si představí pláž, nádherně šumící moře a pohodu. A opravdu Řecko je přesně tou zemí, ve které se váš sen může splnit. Stačí se uvolnit, objednat dovolenou, vyřídit pár formalit a jedete! Ať už se váš vysněný obřad bude konat na pláži nebo na radnici, na útesu nebo před kapličkou, důležité je si jej užít. Protože právě kvůli atmosféře, teplému počasí a pohodovým lidem zřejmě cestujete do Řecka, abyste zde prožili svůj den „D“. Den, který se už ve vašem životě zřejmě nebude opakovat.  A ať už jste se rozhodli pro svatbu v zahraničí z osobních nebo rodinných důvodů, ať vás k tomu vedla láska k moři anebo touha zažít něco neobvyklého, je nakonec jedno.

My jsme tady pro vás a tak nám sdělte vše, co máte na srdci, abyste si váš velký den užili na maximum. Budeme naslouchat vašim přáním a snažit se je realizovat jako by to byla naše vlastní svatba. Můžete nám důvěřovat a nechat detaily na nás. Snažíme se, aby každá svatba byla jedinečná a neopakovatelná. Svěřte váš velký den do našich rukou……

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *